Monday, March 23, 2009

Jaga2 la kawan-kawan ooiiii

hummmm... kalau korang sakit perut skali pom... sabau la sket.. sebelum melepas tu pastikn tempat yang korang nk membuang tu bebas dari segala ancaman... bahaya wwoooooo...!!!!.. jangan jadi cm gambo nie haaaa.... eeeiiiii... fobia rasenyer nengok gambo nie... eeeeeiii


amboi2..sape la punye keje ni kn..sudah guna tinggal jer..



>
>
>
>
>
>
>
>
sekali tengok..hambek ko... siap terpacak lg.. aiiiii...

7 comments:

Uncle Dol said...

pekh..
itu kalau dikentip jubor, mau serlok! seumur hidup. menangis lagu dangdut la beb..

OK mr.bob, nanti uncle dol check dulu mangkuks tandas bila nak membuang. hehee.....

Mr.Bob said...

Entry ni pom aku tuju khas gok untuk mu..aiii klu dang nk membuang.. cm peluru yang meluru ke jamb**...

nurain said...

huu..takot~

Mr.Bob said...

nurain : haaaa..jage2 yer... tiap x nk gune..hikhikhik

Uncle Dol said...

Erm..
Kuat mu sarcasm ork? Gaye mu dok meluru laju je ke aroh jamban,especially when "the shit was at ass face".... hahaa..

Mr.Bob said...

ayat aku tuuuu.. jangan gune..hahaha spatutnyer "when the head of shit at ass face laaaa"...

Sasya Willis said...

ishh takut ambe..xmo dah guna tandas mangkuk tu.serammm sejukk..hee