Thursday, January 1, 2009

Suke..Sakit Hati..Terkejut..Dh okay...

Ermmm..sukenye aku dpt brukband baru... online sampai pg..surfing je keje aku..hikhik.. tu hari pertama aku dpt brukband.. hari kedua...x dpt connect....hari ketiga... x dpt jugak.... aku dh mula sakit hatii.. on the dot teringt kt sebuto ckp..kt dungun xdpt line...tp yang pelik hari pertama okay jek... ermmmm... hari keempt still xdpt... aku call CELCOM CARELINE... so dlm phone conv tu lbih kureng cm nie...

CEL ASST : Hello slamat pagi boleh saya bantu..
AKU : OOO..hello..pagi..name saya bla..bla..bla.. saya nk tanyer pasal saye nyer
brukband
nie.. knape xleh nk connect..dh 3 hari saye cube..still xdpt connection
la...

CEL ASST : Boleh saya dptkn En punyer Ic Number??
AKU : Aku bagi no ic.....(dia check aku nyer accnt)
CEL ASST : Okay En..En punyer account dh disekat!!!!!
AKU : Knape plok kne sekat????(buntu....xtahu knaper)..
CEL ASST : Ni Krane stakat nie accnt En..dh 2k lebih....

terkejut aku dengor bill smpai banyok tuuu... mane x nyer..bru gune sari bill dh sampai tahap cipan cm tu...nk2 plok aku bukan nyer pakai bill... kan aku langgan celcom broadband yang pakage punyer...same rate per month...s*** tull.. la. So aku tanyer la knape jdi cm tu kn.. ermmmm...then bile keterangan dh diambil...Pihak CELCOM pom call aku balik pada petang yang same... dia ckp ade berlaku kesilapan Teknikal kat ctu...ermmmm... so yang 2 riban lebih tu aku xyah bayo... cuak gak tuuu beb... skali kne bayo..nk je aku saman CELCOM TUuuu...hikhikhik(kaya beb)...hikhikhik...pape pom Thankz pada Pihak Celcom krane selasaikn masalah dgn cpat...hikhikhik.. petang tu jugak aku leh gne semula aku nyer brukband tuu.. okayyy chauuuu..sin..chauuuu...

2 comments:

aDuKa said...

kan bgus klu mu saman on d spot.. kaya woo.. leh share.. hakhakhak.. =P

widydib said...

bagus la idea latip...