Wednesday, November 12, 2008

huhhhh...Last day PPSMI

Penat tu memang xleh ckp la.. tap seronok la wat keje nie.... dapat ramai kenalan..aahaakkss.. padahal kenal lake doh yang keje same nie.. ape2 pun thankz pade semua...

Tnggu En.Khalid smpai
doc ade ngn dier untuk session SMK Sungai Tong

Haaa..yang pakai baju ungu tu namenyer dibah, yang koko tu iera, then chah, che and last tu pzzy.. klu mung nk tau dibah nie bekeng sket... klu dang ye wak keje jangan ditegur... klu mung org tegur ye.. klu mase tu ye tengoh kire form.. siap lah... 10..15 x lah ye akan kire balik form tu..hahahahhha.. klu dang ye rizak hhuuummm.. dok auuu la...ahahahhahahakkk..


Tengok...Kotok tuuu.. huuuhhh


Aku & En.Relaudin

Ermmm.. sebeloh aku nie..En Relaudin.. aku ngn dier la yang bagi kursus kat cikgu sekoloh TG Mahmud pada sesi yang last tu.. sebenornyer sesi yang last ni aku dok terlibat doh.. tp oleh krane nk cari duit lebih.. aku konsi session yang last nie ngn sebu.. kire session yang last nie sebu punyer la..hahahaha. dokpe kan gtu..dokleh ker?? ermmm .... ikut mung ah..hahaaha


1 comment:

adibah hamid said...

aku beng keng kerrr...
ye ke...patut la ira takut kat aku... x soh beng nipu la aku beng keng....