Wednesday, November 19, 2008

Kne sungguh arrr...

Mase aku duk layan friendster tibe je nadeem masuk..ajak aku lunch.. malas nk ikut sebenonyer..tp bile dier wat muke "toyer" dier tu... sian plak aku tengok..follow je la..aku,nady,alang,suna,latip,fuad,n alang..dier ajak g makan kt kedai depan tmpt parking kete tu.. location korang cari sndiri dlm google map.k...malah aku layan mu ....hahahahaha...tapi mase kiteorng shok malahap.. tibe je fuad tunjuk aku sesuatu..korang tau... dlam sayur yang fuad amik tu ade tag harga..bodoh betul...sambungla makan..pastu fuad bagi ayat penyata "Penyu klu makan supit(plastik) pon mati... aku pon tanyer bakpe plok ckp gtu..ade pape lg ker.. fuad tunjuk ape dlm pnggan dier..hemmmmm memang enggong.. ade platik plok...x puas ati tul aku..dh la ni first time aku p kedai tu.. aku cakap trus ngn my ummmm..ummm(nady) this is first time and last time we eat here ok... pak itam tu pon ckp..haaaa ok ni yang last kite makan kt sini..finish...hihihihii...

Ni la tempt kejadian tu...hahahha..cuak gak makcik kedai tu nengok aku amik gambo kedai dier..biar dier tau skit... bukan ape..lain x bile dh jadi cm nie...dier lebih beri perhatian skit dlm penyediaan bahan makanan tu... haaa yang bawah ni.. gambo victim yang kene tnghari dt...tapi yang x tahan nyer mamat sorang ni pulun habis makanan tu..hahahahahhaa....


mangsa keadaan


Muke blurr je mamat
baju itam nie

huuummm...pas balik makan td..chat with someone nie...cite la psl nie.. ade ke patut dier ckp suh g masuk dapor kedai tu dlu sblm makan.hheeemmm..ade ke gtu..hahahha..tp bleh gok..tp dok leh laaa gtu..hihihikhikik..


p/s: jangan ke kedai tu lagi..hahahhaha..boikot kedai tuuu....hooyeee..

4 comments:

aDuKa5 said...

aku pn dh start saket tekak la bob.. adakah kerana poisoning di kedai td???? arghhh..!!! nehiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! sama gak aku; that is the 1st time and the last time! I won't go that restaurant again!!!

chUNk said...

sape someone tu???
hik3...
gud..boikot dat kedai...

widydib said...

sebagai seorang yg xdop kat tempat kejadian, aku x leh nok caye 100% sbb xdop bukti. bakpe dop ambik gambor bob...patut ambik bambor tag harga n plastik tuh sebagai proof. bak criter ppsmi..'proof of work'...

Nas said...

erm.. dh mari ar makan kat opis aku eh.. sedap ngat!! hari² aku makan sedap.. hiks..